Szörnyfilm

Friss topikok

  • TrashFan: Kétségtelen, hogy az egyik legelcseszetteb szörnyes film:)) És az a hihetetlen, hogy az Intercom f... (2008.12.15. 19:48) A Temetőkapu
  • csuheee: Mi magunk is Zs-kategóriás film"rajongók" vagyunk (Persze amikor megfelelő hangulati felkészültség... (2008.10.22. 16:53) Miről is fog szólni a blogom?

Linkblog

Megasnake

2008.09.24. 14:50 TrashFan

Az emberi hülyeség határtalan! Volt már ezen az oldalon mindenféle élőlény, azoknak nagyobb, fejlettebb változata, amik rendre megkapják a "Super" előtagot. No hát ez nem elég az emebreknek, a hülyeséget fokozni kell. És mi a következő lépcsőfok? Naná, hogy a "Mega"! Ettől aztán azonnal merevedése támad az embernek, meg nedvesedik a bugyi, gondolják a kedves alkotók. Hát igen, mindig lehet és kell is fokozni az elmebajt. Úgyhogy itt van nekünk a Megakígyó, ami garantáltan szerezhet pár kellemes percet azoknak, akik vevők az ilyesmire.

Történetünk egy festőien idilli kis amcsi városban játszódik. Hol máshol, nem igaz? Mindig az USA az, amit beterrorizálnak a szörnyek. Nos, ebben a kisvárosban él egy indián fószer a történet szerint, aki kb annyira néz ki indiánnak, mint Gyurcsány Ferike. Van neki egy kígyója egy spéci tartájban, amiből ha kiveszik és enni adnak neki, rohamos gyorsasággal el kezd növekedni. Főhösünk tesója ellopja a kígyót, aki nagy meglepetésre, és egy váratlan, ám zseniális húzással éjszaka megszökik és bekajolja a macskát. Innentől aztán elszabadul a kígyó, és rövid határidőn belül végez a főhös kiutyájával, macskájával, testvérével és anyjával. Szóval igazából ez egy szörnyfilmbe oltott családi dráma! Micsoda zseniális koncepció!

Nos persze jönnek a szokásos szörnyes sablonok. A rendörnő, aki persze a főhős exneje, és nincsenek jóban, de majd a nagy félelem hatására ismét összejönnek. A rendőrfőnök, aki senkinek sem hisz, egész addig, amíg be nem kajálja őt is a kígyó. Aztán a két kisvárosi redneck, akik úgy gondolják levadásszák a kígyót, és lángszóróval megsütik, de a hülyék nem tudják, hogy a mi derék kígyónk tűzálló. De mondhatom a családapát, akiket betámad a kígyó, és nem úgy menekülnek, hogy az autóval elhajtanak, hanem beülnek az autóba, a családfő kint marad, és előbb egy piszkavassal, majd egy napernyővel akarja megóvni a csládját a 40 méteres kígyótól.

A kígyónk megvalósítása remek. Rajzolt szörnyeteg szokás szerint, de aránylag jól van megrajzolva, már a többi szörnyeshez képest, bár egyes jelenetekben röhelyesen néz ki. Az egyik legnevettségesebb az levedlett bőrének a prezentálása. Ugyan is a készítők nem lacafacáztak, bementek a helyi OBI-ba, és vettek egy jó hosszú fehér nylon zsákot, és ez a kígyó bőre. Aszittem behugyozok a röhögéstől, mikor megláttam ezt a megvalósítást. az persze alap, hogy tűz és golyóáló szerencsétlen.

De az őrület fokozható! Amikor betámadja a vidámparkot, hát az...A körhintán pl egyetlen harapással 3 ember fejét is leharapja de olyan brutálisan, hogy a 20 méterre lévő kezelő is kap a vérből. Betámadja a dodgemet is, itt meg felfejeli az árammal telített plafont. Utána betámad egy gyermekeknek szóló előadást, ahol is szegény statiszták nem tudják mikor kell felállni és elfutni, úgyhogy a kígyó már tombol, ők még ülnek nyugodtan a székükön.

Itt becsatakozik az indián is, aki egy félméteres haleffal, amiről kiderüll, hogy a nagyapja nagyapjáé, és azért készítették, hogy a megakígyót leszúrják vele, megpróbál segíteni. Persze semmi sikerrel nem jár. Viszont a főhős nőjét egybe benyeli a kígyó egy fülkével együtt, de ez nem baj, azért rádiózik a pasijával, pedig a kígyó eddig minden rádiót leárnyékolt. Megszületeik a nagy terv! Én sokmindent láttam már szörnyes kivégzés vonalon, de ez nekem is új volt! Ugyan is a terv az, hogy a főhős lenyeleti magát egyben a kígyóval, kezében a halef, és belülről vágja ki a szívét! És sikerül is neki, noha a kígyó eddig mindenkit szétmarcangolt. De a főhőst azt nem! Azt egybe elnyeli...

Mit lehetne még írni ehez? Igazi szörnyes baromság, smemi kétség. Én konkrétan végig röhögtem az egész filmet. Tudom ajánlani megtekintésre, ha szereted ezeket az agysejtpusztító szörnyes "művészfilmeket".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szornyfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr45679338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása