Szörnyfilm

Friss topikok

  • TrashFan: Kétségtelen, hogy az egyik legelcseszetteb szörnyes film:)) És az a hihetetlen, hogy az Intercom f... (2008.12.15. 19:48) A Temetőkapu
  • csuheee: Mi magunk is Zs-kategóriás film"rajongók" vagyunk (Persze amikor megfelelő hangulati felkészültség... (2008.10.22. 16:53) Miről is fog szólni a blogom?

Linkblog

Supergator

2008.09.14. 19:08 TrashFan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt az idő, hogy egy újabb remekművel ismertesem meg a nagyérdeműt, ha még nem láttátok. Ez a film is, mint oly sok szörnyes baromság, a Sci-Fi channel alkotása, és azt hiszem ez már garancia a kétes minőségre. Köszöntsük hát nagy szeretettel mai szörnyikénket,  Supergatort!

Supergator, ez a húsevő rettenet, aki már nem is csak az éhség, hanem a puszta marcangolás kétes értékű öröméért gyilkolászik, egy szép kis szigetecskén él, ahová hőseink érkzenek, hogy a sziget helyi látványosságát tanulmányozzák. Nem, nem a Supergatort, bár egy idő után a fogazatát annak is tanulmányozni fogják, hanem a vulkánt. Geológusunk és kis baráti társasága elindul hát a vulkán felé, ama jámbor célból, hogy tanulmányozzák azt. Pechjükre útjuk keresztezi Supergator útját, ami így víg és vidám trancsírozásba és nyammogásba fullad.

A szigeten persze bögyös macák is vannak szép számmal, akik elmennek egy szép kis helyi tóhoz, vízeséshez fényképezkedni. No ebben a tóban lubickol derék címadó hősünk, aki a sok úszás eddzésbe megéhezvén gondol egyet, és elkezdi bekajálni a csajok fotósát. No lányaink nagy cicilengésekkel eliszkolnak, szörnyünk utánuk. De a lányok nem adják meg ám csak úgy magukat! Egy kis gallyacskát fegyverként használva azért megpróbálnak ellenállni. Gondolhatjuk, mennyi sikerrel...

Felbukkan a remek krokodilvadász meg a nőci ismerőse is, akit a "világsztár" Kelly McGillis alakít, az egykori Top Gun üdvöske. Gondolták ez majd megdobja a nézettséget! No krokodilvadászunk egy remek monológban kifejti, hogy ez a lény egy aligátor és egy dinoszaurusz mutációja, az új faj, a Supergator! Hű-ha, ez mán döfi!

Innentől beindul a hajsza. Fogpaszta reklámunk vígan üldözi az emebereket, az emberek keresgélik egymást, a vadász meg üldözi a mutációt. Itt aztán mindenféle nevetséges rágcsálást, morgást, végtaglerágásokat, fejleharapásokat láthatunk. A film innen indul be igazán, kb 40 perccel a vége előtt. A csúcs, mikor derék szörnyikénk a sziget üdülőtelepére szabadul be, és elkezdi módszeresen ritkítani a sziget környezetét károsító üdülőket. Aztán meghal. Ennyi.

A megvalósítás...nem is tudom, miért részletezzem, hiszen rakom fel a trailert, és az többet elárul minden szónál. A "színészek" játéka nagyon döfi, főleg a bögyös csajok vad, rémult menekülése. Kb mintha valamelyik plázában nézelődnének. Beleélésük elképesztő, Oscart ide!

Azt hizem ezzel mindent elmondtam Supergatorrol. akik szeretik az ilyen filmeket, már tudják, mi a dolguk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szornyfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr23663248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása