Szörnyfilm

Friss topikok

  • TrashFan: Kétségtelen, hogy az egyik legelcseszetteb szörnyes film:)) És az a hihetetlen, hogy az Intercom f... (2008.12.15. 19:48) A Temetőkapu
  • csuheee: Mi magunk is Zs-kategóriás film"rajongók" vagyunk (Persze amikor megfelelő hangulati felkészültség... (2008.10.22. 16:53) Miről is fog szólni a blogom?

Linkblog

Yonggary az űrbéli szörny

2008.09.09. 13:52 TrashFan

Azt hiszem itt az ideje, hogy ezúttal egy olyan szörnyes filmet kapjunk elő, ami könnyen beszerezhető bárkinek kis hazánkban. Fogadjátok szeretettel Yonggaryt, az elcseszett szörnyet!

A film rendkívül egyedi és ütős, sosem látott dolgokat tartalmaz, majd meglátjátok! Adott egy ásatás, ahol valami agyament tudós megtalálja a kis szörnyikénk poros csontjait, és elkezdi magának kikapartatni. Eközben persze mindenféle szokatlan haláleset történik, no de hát haverunkat ez nem érdekli. Ekkor bukkan fel a sztoriban a professzor, akit meglepő módon mindenki őrültnek vél természetesen, hogy ajjaj, baj lesz, ha kiássák ezt a baszott nagy gyíkot. Senki nem hisz neki...

Ekkor jön a baj, a földönkívüliek!!! Felébresztik a lényt, aki elkezd tombolni. Mert hogy van a homlokán egy baromi nagy ékkő, amin keresztül az UFO-k irányítják derék nagyranőtt gyíkunkat. Ekkor aztán beindul az action, és mindenki sikoltozva menekül, míg kis kedvencünk vígan tombol. A hadesereg persze ismét tehetetlen meglepő módon, de azért kivezénylik a katonaságot. És ekkor eljön az egyik fő röhely, a lézerosztag. Ezek sima emberek, hátukon jatpack, kezükben valami űbergagyi műanyag fegyver, és mint egy dongó körülrepülik a gyíkot, akit ugyan az F16-osok rakétái nem tudtak leteríteni, no de majd a lézerosztag!

Kis lényünk felbőszül, és bemegy New Yorkba terrorizálni a békés amerikai választópolgárokat. Szerencsétlen makettvárost legyalulja, de persze azért az emberek megállítják. Na de ekkor jön az óriási csavar! miután az UFO-k megállapítják, hogy Yonggary átállt az emberek mellé(?), felkeltik Cyker-t, aki egy böszme nagy skorpiószerű izé, és ráküldik az emberek nagy barátjára, aki földig rombolta a várost. Természetesen Cyker a város alatt alukál téli álmot, teljesen véletlenül.

Bekövetkezik az ultimate battle. Erről nem értekezek hosszabban, mert úgy is jön a kedvcsináló videó erről a remek részről. A lények megvalósítása borzalmas persze, az sem gyenge, hogy vagy 100 tonnás lényekről van szó, de a mélyláda meg sem mukkan.

Sokat lehetne erről a remekműről írni még, de inkább nézzétek meg a filmet, garantáltan jól fogtok szórakozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szornyfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr31655457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása