Szörnyfilm

Friss topikok

  • TrashFan: Kétségtelen, hogy az egyik legelcseszetteb szörnyes film:)) És az a hihetetlen, hogy az Intercom f... (2008.12.15. 19:48) A Temetőkapu
  • csuheee: Mi magunk is Zs-kategóriás film"rajongók" vagyunk (Persze amikor megfelelő hangulati felkészültség... (2008.10.22. 16:53) Miről is fog szólni a blogom?

Linkblog

Miről is fog szólni a blogom?

2008.09.07. 15:39 TrashFan

Üdvözlet mindenkinek!

 

Elég régóta tervezem ennek a blognak az elindítását, de csak most érzek erőt hozzá. Ahogy a címéből is látszik, egyértelmű, hogy miről fog szólni. A szörnyfilmekről. Méghozzá az ótvarabb fajtákról, azokról, amelyikeket nagy valószínűséggel a büdös életbe még egyszer meg nem nézel, és a megtekintése közben sirva fogsz röhögni rajta. Magíarán az alacsony költségvetésű vacak szörnyes agyatlanságokról.

Jómagam rengeteg ilyen filmel rendelkezem, megközelítőleg 500 darabos gyűjteménnyel bírok, van hát miből szemezgetni. Egy részük magyarországon nem jelent meg, de higyjétek el, megéri majd beszerezni ezeket.

Szeretnék egy olyan blogot összehozni, ami méltó emléket állít ezen remekeknek, és az esetleges kedves olvasóimnak kellemes percet okoz majd az olvasgatás, csak úgy, mint az ajánlott filmek megtekintése.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szornyfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr13652369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csuheee 2008.10.22. 16:53:58

Mi magunk is Zs-kategóriás film"rajongók" vagyunk (Persze amikor megfelelő hangulati felkészültséggel ülünk le megnézni egy-egy ilyen csodás alkotást). Örülünk a blogodnak, csak így tovább. Gyarapídgasd mindannyiunk örömére a
filmgyűjteményedet.
süti beállítások módosítása